Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

 Η σημερινή οικονομική κρίση πλήττει την οικονομική και κοινωνική ζωή της πατρίδας μας.

Δυστυχώς όμως τα τραγικά αποτελέσματα της κρίσης γίνονται ακόμη εντονότερα στην περιοχή μας καθώς η εγκληματική αδιαφορία της πολιτείας έχει επιφέρει το τελειωτικό χτύπημα.

Με θερμοκρασίες που άγγιζαν τους -28 βαθμούς επί 3 και πλέον εβδομάδες, με τα έξοδα θέρμανσης να ξεπερνούν τα 5500 ευρώ ετησίως για μια μέση οικογένεια, με ανεργία να ξεπερνά σε όλο το νομό το 40%, δεν μπορούμε να ελπίζουμε πουθενά, παρά μόνο στις δικές μας δυνάμεις και στην δικιά μας φωνή.Ο κάθε νέος άνεργος, ο ελεύθερος επαγγελματίας, ο μισθωτός, ο υπάλληλος, ο αγρότης το κάθε νοικοκυριό της Φλώρινας βρίσκονται σε απόγνωση.

Έχουμε βρεθεί στην ώρα ΜΗΔΕΝ και οι αντοχές μας έχουν εξαντληθεί.

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί γιατί είναι πρωτόγνωρη η αδυναμία της πολιτείας να προσφέρει την ουσιώδη και βασική στήριξη σε έναν τόπο όπως είναι Φλώρινα που αιμορραγεί και χάνει μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα το μεγάλο της πλούτο.

Αυτός ο πλούτος δεν είναι άλλος από την νεολαία και την δυναμική των νέων επιστημόνων, των νέων αγροτών, όλων των νέων που έχουν όνειρα  που θέλουν να ζήσουν στον τόπο τους.ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00