Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Η Κάρτα Μέλους από τον Ο.Ε.ΝΕ.Φ. ενισχύεται και ανανεώνεται για το 2013

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) συνεχίζοντας την προσπάθεια για τόνωση της τοπικής αγορά αλλά και την ελάφρυνση κατά ένα ποσοστό του κόστους των καθημερινών δαπανών των πολιτών της Φλώρινας ενισχύει την πρωτοβουλία της έκδοσης ειδικής εκπτωτικής κάρτας σε συνεργασία με επιχειρήσεις της πόλης αλλά και του νομού γενικότερα. Το δίκτυο των συμβεβλημένων με την κάρτα επιχειρήσεων αποτελείται από 112 επιχειρήσεις, ένα νούμερο το οποίο αυξάνεται συνεχώς καθώς το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών του τόπου για τόνωση της τοπικής κατανάλωσης αλλά και στήριξης των καταναλωτών είναι ιδιαίτερα έντονο.

Η κάρτα δεν έχει κόστος αγοράς. Η κάρτα είναι για τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου και όσοι επιθυμούν να την προμηθευτούν συμπληρώνουν αίτηση μέλους-φίλου του Ομίλου. Το κόστος εγγραφής-συνδρομής (για 1 έτος) είναι 5 ευρώ και η κάρτα δίνεται δωρεάν. Για το 2013 η κάρτα θα έχει τυπωμένο το όνομα και το επώνυμο του κατόχου καθώς και έναν αύξοντα αριθμό και η χρήση της θα είναι αυστηρά προσωπική!

Ο κάτοχος της κάρτας μπορεί να λάβει το ποσοστό της έκπτωσης που παρέχει η κάθε επιχείρηση με την απλή ανάδειξη της κάρτας κατά την επίσκεψη στο κατάστημα. Τα ποσοστό της έκπτωσης κυμαίνεται από 5%-20% στο μεγαλύτερο όγκο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει ακόμα και το 30% - 40% όπως στους κλάδους της ένδυσης και της υπόδησης. Η λίστα με τις ήδη συμβεβλημένες επιχειρήσεις είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ομίλου http://www.oenef.blogspot.com. Επίσης, κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση θα έχει σε ευδιάκριτο σημείο ένα ειδικό αυτοκόλλητο που θα δηλώνει την αποδοχή της εκπτωτικής κάρτας! 
 
Οι κάτοχοι των καρτών του 2012 θα μπορούν να κάνουν χρήση της κάρτας μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2013. Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής θα πρέπει να προμηθευτούν την νέα κάρτα του 2013. Ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος μπορεί να γίνει κάτοχος της κάρτας είτε με άμεση επικοινωνία με ένα από τα μέλη του Ο.Ε.ΝΕ.Φ. είτε με μια ηλεκτρονική αίτηση στο e-mail του Ομίλου στη διεύθυνση: oenef@yahoo.gr. Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο της εκπτωτικής κάρτας για το 2013 μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στο e-mail του ομίλου. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι από το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο τα γραφεία του Ομίλου (στο ισόγειο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φλώρινας) θα είναι ανοιχτά για το κοινό από τις 12.30 έως τις 14.00.
Καλούμε όλους τους πολίτες – καταναλωτές και επιχειρηματίες αυτού του τόπου να πιστέψουν στην προσπάθεια αυτή και να την ενισχύσουν. Το χρήμα μας στον τόπο μας!

Για τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας
Κωνσταντίνος Στεργίου