Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Εκδήλωση υποδοχής φοιτητών του Πανεπιστημίου και του Τ.Ε.Ι. της Φλώρινας


Πρόσκληση Συλλόγων, Σωματείων και Φορέων της Φλώρινας για συμμετοχή στην

 «Εκδήλωση υποδοχής φοιτητών του Πανεπιστημίου και του Τ.Ε.Ι. της Φλώρινας»


Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (Ο.Ε.ΝΕ.Φ.) στο πλαίσιο των προσπαθειών για σύνδεση της τοπικής κοινωνίας με την πανεπιστημιακή κοινότητα και την ουσιαστική δραστηριοποίηση της νεολαίας ανέλαβε τον συντονισμό της πρωτοβουλίας για την διοργάνωση εκδήλωσης υποδοχής των φοιτητών του Πανεπιστημίου και του Τ.Ε.Ι. της Φλώρινας. Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν και συνδράμουν φορείς του τόπου, σωματεία και σύλλογοι, κινήσεις πολιτών αλλά και οι φοιτητικοί σύλλογοι όλων των τμημάτων σε ένα αγαστό κλίμα συνεργασίας κι επικοινωνίας.

Η ημέρα πραγματοποίησης της εκδήλωσης είναι η Τρίτη 23.10.2012 και ώρα 20.30 στο ισόγειο του Διοικητηρίου (Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας).
Για την ουσιαστικότερη και αποτελεσματικότερη ενημέρωση των φοιτητών αλλά ακόμα και των νέων της πόλης προσκαλούμε όλους τους Συλλόγους, τα Σωματεία και τους Φορείς του τόπου που δραστηριοποιούνται σε τομείς ενδιαφέροντος για την νεολαία να συμμετέχουν στην εκδήλωση με τη φυσική τους παρουσία,  με ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να δραστηριοποιηθεί η νεολαία δημιουργικά στην πόλη αλλά και στα γύρω χωρία της Φλώρινας. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος ή για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Όμιλο στο e-mail: oenef@yahoo.gr

Ο βασικός στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ομαλότερη και αποτελεσματικότερη ένταξη των νέων φοιτητριών και φοιτητών στην τοπική κοινωνία, η περεταίρω δραστηριοποίηση και ευαισθητοποίηση της νεολαίας γενικότερα σε θέματα πολιτισμού, αθλητισμού, εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς  αλλά και η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.


Η Φλώρινα μπορεί και έχει να προσφέρει πολλά!


Οι νέοι μπροστά!

Για τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας             Κώστας Φιλιππίδης                                                                                      Κωνσταντίνος Στεργίου

Πρόεδρος ΣΕ ΟΕΝΕΦ                                                              Μέλος ΣΕ ΟΕΝΕΦ