Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Δυναμικά με του Νέους Μπροστά - Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας


Δυναμικά με του Νέους Μπροστά - Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας
Ο ΟΕΝΕΦ αποτελεί την δημιουργικότερη και πιο ελπιδοφόρα νεανική έκφραση του τόπου μας. Μακριά από κάθε κομματική ή άλλη τοποθέτηση, με ανεξάρτητη δυναμική φωνή που συνθέτει και διαμορφώνει μία υγιή κουλτούρα στην ακριτική μας Φλώρινα.
Η δράση μας είναι γνωστή σε κάθε καλόπιστο, σκεπτόμενο και αντικειμενικό συμπολίτη μας. Σήμερα ο Όμιλός μας αριθμεί πάνω από 900 μέλη και φίλους ενώ έχουν συσταθεί και  4 ομάδες εργασίας.  
Πέρα από δράσεις όπως η δωρεάν παροχή Internet, η συμμετοχή στην στήριξη της τοπικής αγοράς και του Φλωρινιώτη καταναλωτή, η συμμετοχή σε δράσεις φιλανθρωπίας και συμπαράστασης στον συνάνθρωπο, η ενημέρωση για θέματα υγείας, η εξωσχολική αγωγή των παιδιών ο ΟΕΝΕΦ θέτοντας πάνω από όλα το συμφέρον του τόπου και συμμετέχει σε κάθε κάλεσμα και δράση άλλων πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων και φορέων όπως το ΕΒΕ Φλώρινας.


 Νοιώθουμε την ανάγκη να βγάλουμε την Φλώρινα από το κάδρο της απομόνωσης και με εξωστρεφείς δράσεις να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο τόπο που θα τον επισκέπτονται νέοι από κάθε γωνιά της Ευρώπης.
Αυτό το πετύχαμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε!!!
Με την συμμετοχή και την στήριξη των συμπολιτών μας, των σημαντικότερων συλλόγων του τόπου μας και της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας συνδιοργανώσαμε όλοι μαζί την μεγαλύτερη και πρώτη εκδήλωση υποδοχής πρωτοετών φοιτητών και αναδείξαμε την Φλώρινα όλοι μαζί !
Αυτό το πετύχαμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε!!!

Σήμερα ο Όμιλος είναι ο μοναδικός νεανικός φορέας από την περιφέρεια που συμμετέχει στον διαρθρωμένο διάλογο για το μέλλον της Ευρώπης και εκπροσωπεί την Φλώρινα και την Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη.
Αυτό το πετύχαμε όλοι και συνεχίζουμε!!!
Ακόμη και σήμερα που ο τόπος μας πλήττεται πολλαπλά από την άδικη και ακατανόητη απόφαση για κλείσιμο του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας είμαστε και πάλι μπροστά!!! Συμμετέχουμε στην συντονιστική επιτροπή αγώνα και θα παλέψουμε με τους συμπολίτες μας στο δίκαιο αγώνα!
Αυτό θα το πετύχουμε όλοι ΜΑΖΙ !!!
ΟΕΝΕΦ
Οι Νέοι Μπροστά!!!